Wednesday, April 11, 2012

selamat hari lahir abah

assalamualaikum..
ye ye ye aku tau dah lambat..
pedulik ape aku..wekkk..hahahha

even dah lambat aku nak jugak update..
ok 8 haribulan lepas adelah hari lahir abah..
takde bagi hadiah ape2 pon..
pagi tu dengan tak gosok gigi,muke sememeh terus wish hepi beday..hihihi

actually, malam 7hb tu abah dah buat request..
esok tu abah nak roti jala..
aduhhh, itu yang aku lemah..
bukan ape, aku dah banyak kali jala, madah tak jadi je..geram wehh..
pastu nak buat bende tu, siyes take time..
nak buat bancuhan lagi..

but then esoknye buat la jugak kan..hehe.
tapi yang pelik, aku berjaye jala dengan suksessnye..ok over..hahaha
siyes weh, selalu tak jadi.. tibe2 haritu jadi pulak
rezeki abah..then aku pon buat la sampai habis bancuhan
ade dekat 1jam lebih gak menjala..huhu

then dah siap tu, pegi beli kek dengan balong
beli kek secret recipe, tapi beli slice2 je la..
tak mampu woo nak beli sebijik..hahaha
ok tu je..nanti dah keje, insyallah belikan abah hadiah..tapi taktau nak bagi ape...heheh

oh ya, 6hb sebelum tu, anniversary ibu n abah..
ok tu je..babai..

haaa terliur tak..kehkeh..

No comments:

Post a Comment